Casablanca 1921

Carrer de Manlleu, 19 | VIC | 08500 | Tel. 938 86 20 12
Activitat: Botiga de roba
Catalogació: Establiment històric
Estat: Obert

RESSENYES HISTÒRIQUES

 

1921

Isidre Molist Farró

Inicia la venda de camiseria, confeccions, gÈneres de punt  i teixit blanc per la llar. D'aquí vé el nom original “CASA BLANCA”.  Aquesta botiga estava ubicada davant per davant de l'actual, al número 24 del carrer Manlleu.

 

1952

Josep Mª Molist Casacuberta

El fill de l'Isidre inaugura una nova botiga, quan decideix seguir el negoci. La botiga es construeix amb façana de marbre i aparadors de fusta típics de l'època, que encara es conserven.  Conviuen les dues botigues durant 20 anys. Es potencia la venda de sastreria i modisteria i s'incorpora el prêt-à-porter.

 

1988

Carles Molist Sellabona

L´actual propietari s'incorpora al negoci l'any 1988 i amb la Judit, la seva parella,  potencien la venda de col·leccions basades en la qualitat i en un disseny diferent que els defineix i els identifica. També prioritzen les produccions de proximitat i de sostenibilitat.

2021

Any del centenari. Es reforma la decoració de la botiga adaptant i transformant mobiliari de les primeres etapes, tot mirant de preservar-ne l’essència. Algunes de les prestatgeries pertanyen a l'origen de la botiga,  el 1921.