Guia Emblemàtics Barcelona

Guia Emblemàtics Barcelona 2023

 Esteve Vilarrúbies i Sánchez

Col.laboren: Ajuntament de Barcelona i Associació d'Establiments Emblemàtics 
 

Emblemàtics és la guia dels establiments emblemàtics de Barcelona. Un llibre imprescindible per descobrir les icones comercials creades a la ciutat al llarg dels segles: un valuós patrimoni arquitectònic i cultural que avui cal preservar i difondre. La seva edició ha anat a càrrec del FICC. Fons d’Imatges del Comerç de Catalunya. El projecte compta amb el suport de l’Associació d’Establiments Emblemàtics i de l’Ajuntament de Barcelona.

Amb un disseny clarament funcional i una imatge gràfica molt acurada, amb fotografies d’Esteve Vilarrúbies, la guia  Emblemàtics Barcelona vol ser una eina útil que formi part de la ruta turística i cultural de la ciutat que ajudi a  incrementar el seu coneixement tant  per part de les persones que la visiten com dels propis residents. Per aquest motiu és una guia trilingüe: català, castellà i anglès. 

La guia s’organitza en capítols, corresponents als districtes que integren la ciutat. Cada capítol té un color assignat i compta amb un plànol d’ubicació dels establiments. Un total de 272 pàgines i 109 establiments conformen aquest llibre amb  pròleg de Maya Ruiz Picasso, Presidenta de l’Associació d’Establiments Emblemàtics de Barcelona.

Aquesta edició de butxaca  esdevé un punt d'entrada a la versió digital de la guia. Cada establiment disposa a la seva pàgina d’un codi QR amb un enllaç directe a www.rutadelsemblematics.cat on l’usuari pot gaudir de més continguts: ressenyes històriques, vídeos, fotografies, dibuixos i visitar virtualment l’establiment.

Un altre aspecte destacable de l’edició d’enguany és l’accés mitjançant un codi QR a l'exposició virtual interactiva De tota la vida. El comerç emblemàtic de Barcelona.

  • Català. Castellà. Anglès

12.00 €

2023

272

1

Rústica

10 x 15 cm

978-84-09-49278-7

GI 335-2023

 

Punts de venda 


  • Sala Ciutat    Carrer Ciutat, 2 | BARCELONA                                                                                                                                                                                              
  • Llibreria Pompeia  Carrer Cardenal Casañas 5 | BARCELONA                                                                                                                                                                 
  • Llibreria de la Diputació de Barcelona    Avinguda Diagonal, 393 | BARCELONA   

Punts de venda en línia

Recull de Premsa i presència als mitjans de les diferents edicions de la Guia Emblemàtics Barcelona