Guia Emblemàtics Barcelona 2020

Guia Emblemàtics Barcelona 2020

 Esteve Vilarrúbies i Sánchez

Col.laboren: Ajuntament de Barcelona, Associació d'Establiments Emblemàtics i Museu d'Història de Barcelona.
 

Emblemàtics és la guia dels establiments emblemàtics de Barcelona. Un llibre imprescindible per descobrir les icones comercials creades a la ciutat al llarg dels segles: un valuós patrimoni arquitectònic i cultural que avui cal preservar i difondre. La seva edició ha anat a càrrec d’Esteve Vilarrúbies (Fons d’Imatges del Comerç de Catalunya). El projecte compta amb el suport de l’Assocació d’Establiments Emblemàtics i de l’Ajuntament de Barcelona.

Amb un disseny clarament funcional i una imatge gràfica molt acurada amb dibuixos de Joan Bueno i fotografies d’Esteve Vilarrúbies, la guia  emblemàtics  vol ser una eina útil que formi part de la ruta turística i cultural de la ciutat que ajudi a  incrementar el seu coneixement tant  per part de les persones que la visiten com dels propis residents. Per aquest motiu és una guia trilingüe: català, castellà i anglès. 

La guia s’organitza en capítols, corresponents als districtes que integren la ciutat. Cada capítol té un color assignat i compta amb un plànol d’ubicació dels establiments. Un total de 292 pàgines i 120 establiments conformen aquest llibre amb  pròleg de Maya Ruiz Picasso, Presidenta de l’Associació d’Establiments Emblemàtics de Barcelona.

Aquesta edició de butxaca és un complementa de la versió digital de la guia, disponible al portal web www.rutadelsemblematics.cat amb molts més continguts: vídeos, fotografies, dibuixos i visites virtuals dels diferents locals.

 

  • Català. Castellà. Anglès

14.00 €

2020

292

1

Rústica

10 x 15 cm

978-84-09-19252-6

GI 408-2020

 

Punts de venda a Ciutat Vella

  • Llibreria Pompeia  Carrer Cardenal Casañas 5 | BARCELONA  

Punts de venda a L'Eixample

Punt de venda a Sant Andreu

Punts de venda en línia

Recull de Premsa i presència als mitjans de la Guia Emblemàtics Barcelona