Merceria Garreta (Casa Marqueses)

Besalú, 13 | FIGUERES | 17600 | Tel. 972.502.733
Activitat: Merceria
Catalogació: Establiment històric i amb valor patrimonial
Estat: Obert

Merceria Garreta, coneguda popularment com Casa Marqueses del carrer Besalú número 13 de Figueres, fundada el 1860 hi podeu trobar tota una amplia selecció d'articles per vosaltres i aconsellant el millor producte per cada client.

Fent una mica d'història i remuntant-se en el curs dels anys, el nom inicial d'aquest establiment era Casa Marqueses. Les fundadores d'aquella merceria van ser dues germanes solteres, filles de Navata de cognom Marqués. La gent d'aquell temps, per referir-s'hi, els hi deien ca les Marqueses, perdurant encara aquest motiu fins a l'actualitat. Uns anys més tard, va ser Joan Torrentó qui es va ocupar de la botiga, per a després ser el seu nebot, Ramon Torrentó qui s'ocupés de portar el negoci. A continuació, es va fer càrrec de l'establiment Josep Garreta i la seva esposa Antonia Vives, i ara el seu fill Lluís i la seva esposa Fina, són els que estan al capdavant del negoci.

A la secció de cotilleria, us oferim sostenidors amb les copes B, C, D, E i F, així com els arranjaments necessaris per a gaudir del seu màxim confort. Tot això, amb les marques Triumph, Sloggi, Playtex, Wonderbra, Implicite, Punto Blanco, Janira i altres.

Amb els pijames, podreu triar tant per a home, dona, nen i nena, models de les millors marques com, Massana, Guasch, Triumph, Ringella, Britto, Warner’s Bros, Muslher i FC Barcelona.

També per a tots els de la casa, us oferim a la nostra secció de roba interior, els models d'última tendència de les marques, Janira, Avet, Punto Blanco, Set, Sloggi, Map, Ocean, Abanderado i Princesa.

Com a complements, trobaràs un extens assortiment de guants, bufandes, mocadors de coll, mitges, mitjons, mocadors de butxaca, tirants ...,

Per a tots i totes les aficionades a les manualitats, una àmplia gamma de cosidors, tapissos, fils, botons, brodats, puntes, cintes, serrells, galons, passamaneria, cremalleres i altres, el trobaràs a la nostra botiga.

Merceria Garreta ofereix als seus clients la possibilitat de tenir la targeta de fidelitat, "la targeta amiga", en la que, s'ofereixen una sèrie d'avantatges per als seus usuaris. En les temporades d'ofertes, rebaixes i promocions, els clients posseïdors d'aquesta targeta, tenen la preferència de gaudir-ne en exclusiva, uns dies abans del gran públic. Per accedir-hi, només cal demanar-la al fer la compra.