Casa Ribas

Pujada del Castell, 17 | FIGUERES | 17600 | Tel. 972.50.12.65
Activitat: Taverna
Catalogació: Establiment amb valor patrimonial
Estat: Obert

Ja fa més de 50 anys, Casa Ribas una petita empresa familiar, fou creada per Carmen Figueras Plana i Pere Ribas Teixidor, amb la il·lusió de servir el client el millor posible, tan en productes de calitat, com en el tracte humà. L'ambient acollidor estableix el clima necessari per disfrutar de les especialitats (tan de la zona com de fòra) que s'ofereixen.

Vam començar representant les pastes de sopa Hostench, venguent menjar per el bestiar (ja que anteriorment el mercat era a la "Pujada del Castell" i els alls de Banyoles).

Als anys 70, ja no hi havia mercat a la "Pujada del Castell" i vam canviar una miqueta el tipus de producte que veníem; vam deixar el menjar pel bestiar per dedicar-nosa altres tipus d'aliments, començant també pel licor.

Al 1984 vam reformar l'establiment per dedicar-lo a el que avui oferim: Vins licors, Whisky, Champagne, Ginebres, conyacs i productes selectes.

Actualment continuem amb aquests productes, i des de l'any 2000, vam espacialitzar una part del negoci en productes autòctons de la zona com: vi, galetes, olis, anxoves, turrons ...

La familia encara segueix amb el negoci, amb la mateixa il·lusió que al principi, intentant satisfer les necessitats dels clients, dia a dia.